Arest preventiv pentru tânărul care a violat un copil de 6 ani, la Zădăreni

0
611

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au întocmit la data de  03.07.2021 un dosar de urmărire penală, cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol,  prev. de art.218 al.1 si 3 lit.c C.P.

 În fapt s-a reţinut că în data de 03.07.2021 o persoană de sex masculin a întreţinut relaţii sexuale orale cu o persoană minoră, pe raza unei comune

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au întocmit la data de  03.07.2021 un dosar de urmărire penală, cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol,  prevăzută de art.218 al.1 si 3 lit.c C.P,  vizând tânărul de 22 de ani care a agresat un copil de 6 ani, la Zădăreni.

„ În fapt s-a reţinut că în data de 03.07.2021 o persoană de sex masculin a întreţinut relaţii sexuale orale cu o persoană minoră, pe raza unei comune din județul Arad.

În cauză  s-a dispus începerea urmăririi penale, efectuarea în continuare a urmăririi penale, respectiv punerea în mişcare a acţiunii penale  faţă de inculpat, cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol, prev. de art.218 al.1 si 3 lit.c CP”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

 Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpat, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

 Cercetările penale continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.