Un bărbat a ajuns după gratii, pentru că și-a bătut soția în două zile consecutive, încălcând chiar ordinul de protecție emis de polițiști. 

Astfel, polițiștii din Șeitin au fost sesizați, în data de 14 august a.c., despre faptul că o femeie din aceeași localitate a fost lovită cu cureaua în zona coapsei, de soțul ei de 38 de ani. La acea dată, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i interzisă apropierea de victimă sau contactarea acesteia prin orice mod. De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Chiar în zi de sărbătoare, joi, 15 august a.c., polițiștii Secției 2 Rurală Arad au fost sesizați de aceeași femeie că soțul ei a agresat-o fizic (a tras-o de păr, a trântit-o la pământ și a lovit-o cu pumnii și palmele), în timp ce se aflau într-un imobil de pe raza localității, încălcând astfel ordinul de protecție emis de polițiști cu o zi înainte. Bărbatul a fost imobilizat și reținut de polițiști pentru 24 de ore. 

În cursul zilei de vineri, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Arad, care au dispus arestarea acestuia pentru 20 de zile, fiind continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Recomandările redacției