Arestaţi după ce au comercializat cannabis, ecstasy, amfetamină şi ciuperci halucinogene în Arad

0
260

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri de risc și de mare risc, respectiv cannabis, ecstasy, amfetamină și ciuperci halucinogene. Patru persoane au fost arestate preventiv, iar față de o altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În data de 25 mai, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad și procurorii D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Arad au efectuat percheziții la locuințele a cinci bărbaţi, bănuiți de constituire a  unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 101 comprimate XTC, 3 cutii ce conțineau culturi de ciuperci halucinogene, 254 de grame de cannabis și 27.979 de lei.

Din cercetări a reieșit că un bărbat, de 26 de ani, din Arad, ar fi inițiat constituirea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri, iar alți patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 54 de ani, ar fi procurat și distribuit drogurile, în perioada noiembrie 2015 – mai 2016, în Arad.

În urma administrării probatoriului, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a patru membri ai grupării, iar faţă de al cincilea a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

În data de 25 mai, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Filimon Alexandru Sebastian, Lăcătiş Vlad Bogdan, Lingurar Marius Gabriel  şi Sechel Sergiu Marius pentru săvârşirea infracţiunilor de vânzare şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată şi deţinere de droguri de risc şi cultivare de droguri de mare risc, în scop de comercializare. În data de 26 mai, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Filimon Alexandru Sebastian, Lăcătiş Vlad Bogdan, Lingurar Marius Gabriel  şi Sechel Sergiu Marius pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.