Arestaţi pentru că au condus „de capul lor” prin Lipova

0
207

 

trimitereProcurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova au solicitat judecătorilor arestarea preventivă a lui F.G., pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevareade mostre biologice şi a lui L.P., pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare, avândşi suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

„Magistraţii Judecătoriei Lipova au admis cererile procurorilor şi au dispus emiterea  unor mandate de arestare preventivă pe numele acestora pentru câte 30 de zile.

În fapt, la data de 10.03.2014, primul inculpat a condus prin Lipova un autoturism  ISUZU cu permisul de conducere anulat şi, fiind oprit în trafic, a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în cel de-al doilea caz, bărbatul a condus, tot prin oraş, un autoturism Dacia 1300, neînmatriculat şi având în acelaşi timp suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, precizează Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Dacian Don

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.