Argăseală, înainte de Partizan – Steaua: „Mergem la Belgrad la victorie, asta e soluţia pentru calificare”

0
208

st-part0022-resizePreşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, la Aeroportul Henri Coandă, că echipa pregătită de Mirel Rădoi va aborda partida retur cu Partizan, din turul III preliminar al Ligii Campionilor, astfel încât să o câştige, considerând că aceasta e soluţia pentru calificare.
„Sunt emoţii, normal, pentru că se joacă o calificare. E un meci care se joacă în faţa a peste 25.000 de spectatori destul de pătimaşi, din câte am înţeles. Însă atmosfera e obişnuită pentru noi, dacă vrei să faci performanţă trebuie să faci faţă unor tribune pline. Trebuie să jucăm de aşa manieră încât să câştigăm. Tactic, avem un antrenor foarte bun, o echipă de antrenori foarte buni, care cu siguranţă va găsi soluţia pentru a câştiga meciul ăsta. Eu mizez pe întreaga echipă. Dacă nu vom avea echipa drept cel mai important suport, atunci probabil că va fi greu să ne îndeplinim obiectivul. Dacă un jucător va ieşi în evidenţă, el va fi apreciat. Cu siguranţă, mergem la victorie, pentru că asta este soluţia pentru a ne califica. Noi nu ne temem de nimic, dar eu am emoţii. Dacă ne-am teme de ceva ar trebui să conside­răm că acest drum va fi făcut degeaba, ori noi mergem să ne calificăm”, a declarat Argăseală, la plecarea spre Belgrad.
Oficialul formaţiei steliste a afirmat că nu ştie dacă mijlocaşul Nicolae Stanciu, aflat în perioadă de recuperare după o accidentare, va putea evolua în partida cu Partizan Belgrad, deşi a făcut deplasarea cu echipa în Serbia. „Stanciu a plecat cu echipa, pentru că trebuie să fie în program. Nu ştiu însă dacă va putea juca”, a precizat Argăseală.
Partida Partizan Belgrad – Steaua Bucureşti, din manşa secundă a turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.30 (în direct pe PRO TV). În tur, la Bucureşti, cele două formaţii au terminat la ega­litate, scor 1-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.