Argăseală: „Steaua îl vrea pe George Ţucudean dacă îl cedează pe Claudiu Keşeru”

0
321

tucudean1Preşedintele Consiliului de Admi­nistraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că în cazul în care atacantul Claudiu Keşeru va fi transferat la altă echipă, atunci campioana va încerca aducerea fostului atacant dinamovist George Ţucudean, acum la Charlton (liga a doua engleză).
„Transferul lui Keşeru depinde de cei care vor să îl cumpere. Nu a venit nicio ofertă oficială, dar am citit prin presă. Văd că în presă transferurile sunt mult mai active. Am vorbit cu impresarul lui, mi-a dat câteva mesaje şi mi-a spus că nu a vorbit cu absolut nimeni, doar nişte agenţi care s-au interesat de Claudiu. Claudiu e cel mai bun atacant al campionatului, iar dacă pleacă el, trebuie să-l înlocuim cu altul şi atunci ne-am gândit la Ţucudean”, a spus Argăseală despre atacantul arădean de 23 de ani crescut de Altletico, lansat de UTA și care a confirmat în tricoul lui Dinamo.
Valeriu Argăseală a afirmat că
mijlocaşul echipei Petrolul Filipe Tei­xeira se potriveşte stilului de joc al Stelei, însă până în prezent gruparea bucureşteană nu a făcut nicio ofertă pentru jucător. „Teixeira a spus că există un interes din partea Stelei. Cei de la Petrolul m-au întrebat dacă există vreun interes, dar în momentul de faţă nu am avut nicio discuţie, nici cu Teixeira şi nici cu cei de la Petrolul, pentru că în acest moment noi avem destul de mulţi mijlocaşi care pot acoperi postul pe care joacă Teixeira. Din punct de vedere sportiv, Teixeira s-ar potrivi stilului Stelei”, a completat Argăseală.
Oficialul stelist a exclus posibilitatea ca jucătorii Cornel Râpă şi Ionuţ Neagu să revină la Oţelul Galaţi, după ce nu au reuşit să se impună în echipa Stelei. „Pentru Râpă şi Neagu perspectiva este să fie titulari la Steaua sau să joace la Steaua. Perspectiva lor nu este să plece de la Steaua la Oţelul, ci să plece de la Oţelul la Steaua vreun jucător. Deci nu vor pleca”, a explicat Argăseală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.