Armă de tir sportiv şi cinci cutii de muniţie, descoperite de poliţiştii de frontieră de la Nădlac

0
241

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit o armă de tir sportiv şi cinci cutii metalice cu muniţie în bagajele unui cetăţean român, pentru care nu deţinea autorizaţiile legale necesare.

Miercuri, în jurul orei 23.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, poliţiştii de frontieră au efectuat formalitățile necesare pentru trecerea frontierei de stat asupra pasagerilor unui autocar înmatriculat în România.

Cu ocazia formalităţilor, în urma controlului amănunţit efectuat asupra bagajelor unui cetăţean român, pasager in autocar, printre bunurile personale a fost descoperită o armă de tir sportiv şi cinci cutii metalice cu muniţie pentru arma respectivă. Persoana respectivă nu o declarase la intrarea în ţară şi nu deținea autorizație de introducere în țară conform prevederilor legale în vigoare.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.