Armă şi muniţie deţinute ilegal, găsite în urma unei percheziţii

0
322

arma

Poliţişti arădeni, poliţişti lipoveni, împreună cu cei de la Postul de poliţia Ususău, au găsit o armă deţinută ilegal, în urma unei percheziţii domiciliare efectuate în acest weekend.

Oamenii legii au depistat, la locuinţa unui bărbat din localitatea Ususău, o armă şi munţie deţinute ilegal.

„În cadrul unei percheziţii efectuate la data de 3 iulie, de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, de la Secţia rurală şapte Lipova şi de la Postul de poliție Ususău, la domiciliul lui Constantin P., au fost găsită o armă de vânătoare cu alice, mai multe cartuşe, un proiectil unic şi un proiector”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că arma şi muniţia aparţin unui bărbat din Lipova, deţinător legal de arme şi muniţii de vânătoare, care i le-ar fi împrumutat celui la care au fost găsite.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi a infracţiunii de uz de armă letală fără drept, iar arma, muniţia şi proiectorul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.