UPDATE: Și grupul celor 4 investitori a confirmat în urmă cu scurt timp reluarea discuțiilor, prin următorul comunicat:

„Pentru UTA

În urma discuțiilor purtate astăzi la Primăria Arad, mediate de primarul Calin Bibarț, la care a participat Dan Proca – președintele SCU, Alexandru Meszar – reprezentatul UTA Arad, Marius Grada și avocatul Radu Buda – din partea grupului de investitori, s-a stabilit continuarea discuțiilor dintre cele doua părți.

Detaliile pentru finalizarea tranzacției vor fi stabilite de avocații celor doua părți – Lanevschi&Lanevschi din partea clubului UTA, respectiv Av Radu Buda si Costas, Negru&Asociatii – din partea grupului de investitori UTA NextGen.

Având în vedere negocierile punctuale care vor fi purtate de casele de avocatură amintite mai sus, rugăm înțelegere și răbdare din partea suporterilor și iubitorilor UTA-ei.

Pentru noi doar UTA contează!

  • Simion Apreutese
  • Catalin Juncan
  • Rudolf Vizental
  • Marius Grada“

ȘTIREA INIȚIALĂ

Primarul Aradului, Călin Bibarț, și-a respectat angajamentul de a media între cele două părți astfel că în această după-amiază la Palatul Administrativ a avut loc o întâlnire la care au participat Alexandru Meszar, Marius Grada din partea grupului de investitori, Radu Buda, unul dintre avocații grupului de investitori și Dan Proca, președintele Suporter Club UTA. Din fericire, întâlnirea a avut efectul sperat de către cei mai mulți dintre suporteri, în sensul că cele două părți au căzut de acord să reia discuțiile.

„A fost o atmosferă ciudată la început dar domnul primar a adresat îndemnul de a lăsa deoparte ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile și de a ne concentra pe soluții. Din acest motiv n-aș putea spune nici acum care au fost cauzele impasului în care ne-am aflat însă ce este important este faptul că domnul Alexandru Meszar și reprezentanții investitorilor au căzut de acord să reia negocierile exact de la momentul în care au fost întrerupte; și amintesc că la acel moment discuțiile erau deja aproape finalizate. Astfel luni, casele de avocatură ale celor două părți se vor întâlni și vor relua discuțiile și sperăm că în scurt timp toate procedurile juridice vor fi finalizate“ a detaliat acum câteva minute Dan Proca, președintele Suporter Club UTA, la emisiunea moderată de Cătălin Lăpușcă la Radio Timișoara.

Așadar probabil că Alexandru Meszar și actuala conducere au câștigat o perioadă de liniște pentru viitorul foarte apropiat; o liniște de care într-adevăr echipa și clubul în general are nevoie, dar care liniște nu poate să fie susținută decât în măsura în care demersul de a se reașeza la masa negocierilor este una sinceră și orientată către un deznodământ în avantajul UTA-ei. Altfel, mai mult ca sigur ca această liniște să constituie capătul răbdării fanilor.  

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției