ARN a făcut o figură frumoasă la Arad

1
847

Pe lângă AUR, al cărui rezultat a lăsat mască până şi pe cei mai specialişti dintre analiştii politici din România, un alt partid a făcut o figură frumoasă la Arad. Alianţa Renaşterea României a obţinut 2,18 %, un procent nesperat, având în vedere obstacolele pe care le-a avut de înfruntat.
Partidul, a cărui locomotivă este tânărul om de afaceri arădean Ovidiu Palcu – un om cu totul nou în viaţa politică, este înfiinţat recent, iar intrarea în lupta electorală s-a făcut foarte târziu. Apoi, doctrina partidului bazându-se foarte mult pe credinţa în Dumnezeu, a avut ca siglă Crucea creştină. Din cauza aceasta, partidul a rămas fără siglă pe buletinul de vot, fiindu-i interzis acest lucru. Văduvit de siglă, ARN a fost lesne de confundat cu AUR, iar aici cu siguranţă s-au pierdut voturi.
Având în vedere toate aceste bariere pe care noul partid le-a avut de înfruntat, putem spune cu siguranţă că ARN a făcut cea mai frumoasă figură la Arad, iar dacă lucrurile merg în aceeaşi direcţie s-ar putea ca la viitoarele alegeri să asistăm la o surpriză frumoasă la nivel naţional.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.