ARN atrage atenția asupra lipsei strategiei naționale de protecție a cetățeanului în fața efectelor secundare ale vaccinului anti Covid

0
1002

Alianța Renașterea Națională – Responsabilizăm statul român în legătură cu vaccinul Covid 19!

Alianța Renașterea Națională lansează o petiție prin care responsabilizează statul român în legătură cu dezvoltarea unei metodologii care se asigure intervenția și sprijinul în cazul apariției efectelor secundare ale vaccinului împotriva Covid 19.

„Riscurile la care este expus cetățeanul sunt deosebit de mari. Dorim să atragem atenția asupra lipsei unei strategii naționale de protecție a cetățeanului în fața efectelor secundare ale acestui vaccin. Statul român trebuie să dezvolte o metodologie care să asigure intervenția și sprijinul în cazul apariției efectelor secundare ale vaccinului împotriva Covid 19.

Alianța Renașterea Națională (ARN) susține libertatea de a alege vaccinarea și încurajează informare referitoare la beneficiile și riscurile vaccinului ne declarăm total împotriva oricărei obligații referitoare la vaccinare și vom milita împotriva oricărei îngrădiri a libertăților datorită alegerii de a refuza vaccinarea. Semnați și distribuiți pentru un stat responsabil care își protejează cetățenii“, se arată în comunicatul ARN. 

Cei care vor să semneze petiția o pot face accesând linkul de mai jos: 

https://www.petitieonline.com/alianta_renasterea_nationala_responsabilizam_statul_cu_vaccinul_covid19?fbclid=IwAR0S9vpWlffY_8ACcdR9T_iYT9CeHTMrPDfpcKcEQsd9TR8YKgmtYLXDzKM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.