pontaDacă liderul eșalonului patru a reuşit să aducă fotbalişti cu experienţă la nivelul ligilor a doua şi a treia, ocupanta poziţiei secunde ar dori să facă achiziții chiar din curtea rivalei. Victoria Zăbrani s-a reunit sâmbătă şi doreşte doi jucători de la… Pecica. „Cu siguranţă vor mai veni trei jucători în lotul nostru. Suntem în discuţii cu fraţii Ponta de la Pecica, e posibil ca ei să ajungă la noi în curte. Având în vedere că Mihai Petcuţ a dus mulţi jucători în această perioadă, cred că ei nu şi-ar mai găsi locul acolo şi ar trebui să vină la noi. Vor apărea şi jucători din generaţia’ 97, pentru că dorim să facem o figură frumoasă la Zăbrani”, ne-a declarat Leo Pinţa.
Din câte se pare, însă, mutarea lui Gheorghe și Angelo Ponta au şanse mici să se realizeze.„Recunosc, m-a sunat Pinţa să mă întrebe de cei doi jucători, dar i-am spus de la bun început că trebuie să vorbesc cu ei prima dată. Eu mi-am făcut un plan pentru acest retur, iar cei doi fac parte din el. Îmi doresc ca ei să rămână în continuare alături de noi şi am avut o discuţie cu ei şi mi-au spus că nu vor pleca. Dacă se va schimba ceva, va trebui să vorbim cu conducerea clubului”, ne-a declarat Mihai Petcuţ.
Revenind, Zăbraniul şi-a stabilit şi amicale elocvente pentru această iarnă. „În mod normal, vom juca cu Giarmata, Ineu şi Sebiş. Dacă va cădea amicalul cu Giarmata, vom juca cu Păulişul, club cu care vrem să dezvoltăm un parteneriat. Nu mă tem de transferurile făcute de Pecica, pentru că nu au cum să joace toate achiziţiile. Noi vrem să ne facem
treaba aşa cum ştim, iar obiectivul pentru acest retur e unul clar, vrem să câştigăm toate punctele puse în joc”, a punctat Leo Pinţa.
Primarul Zăbraniului, Marian Toader a adăugat: „Suntem foarte mulţumiţi de munca prestată de Leo Pința, mărturisesc că nu ne aşteptam să avem rezultate atât de bune având în vedere faptul că am avut mulţi jucători tineri în lot. Dar, faptul că suntem pe locul 2 certifică profesionalismul staff-ului tehnic şi că depunem toate eforturile pentru performanţă”. „Mă bucură încre­derea pe care o am din partea primarului Marian Toader, care ne ajută mult. Mă bucură şi faptul că au înţeles cu toţii ce vrem să facem aici, că am schimbat programul de antrenament, că avem condiţii foarte bune şi că putem să mergem şi
într-un cantonament centralizat. Această echipă are un viitor foarte frumos”, a mai punctat Pinţa.
Victoria Zăbrani va urca pentru o săptămână în cantonament la Monea­sa, începând cu data de 22 februarie.

Recomandările redacției