Arsene și Șoltesz, noutățile de la reunirea vicecampioanei județene. Continuă Vuin?

0
297

Chiar dacă nu a avut în plan promovarea în Liga a III-a un mic regret a fost la Sântana pentru clasarea la două puncte în spatele campioanei Cermei. Echipa lui Dinu Donca a avut un parcurs asemănător cu cel al teamului lui Aslău, cu doar două sincope în tot returul, dar avansul avut de „alb-roșii” după stagiunea de toamnă s-a dovedit decisiv.
Unirea trebuie să o ia de la capăt în noul sezon, să țină ridicată ștacheta, dar îi va fi foarte greu. În primul rând, și-a pierdut golgheterul, pe Alex Capătă, plecat în Germania la muncă, în timp ce „creierul” echipei Iulian Vuin se gândește foarte serios să abandoneze activitatea competițională. Același lucru este valabil și pentru atacantul Cosmin Popa și portarul Ionel Dulhaz, cu mențiunea că antrenorul Dinu Donca și șefii clubului încearcă să-i convingă pe cei menționați să revină asupra deciziei. Ar mai fi de rezolvat și situația lui Claudiu Popa, care e fotbalistul UTA-ei, dar care – probabil – va fi lăsat să continue la Sântana.
Până una alta, la reunirea lotului de luni seară la capitolul noutăți au apărut portarul Paul Șoltesz (încă sub contract cu Lipova) și mijlocașul Mirel Arsene, nimeni altul decât fostul căpitan al celor de la Progresul Pecica. „Eu i-am înaintat o listă de achiziții conducerii, deocamdată au venit doi dintre ei, dar, probabil, de miercuri vor mai apărea și alții. Trebuie să mă văd și eu cu președintele Cătălin Puia, ambii am fost plecați în străinătate cu copiii, dar de acum ne vom ocupa de Unirea Sântana”, ne-a declarat Dinu Donca, antrenorul vicecampioanei județene.
Glogovăț, Orțișoara (în dublă manșă), Sebiș, Zăbrani, Păuliș și Dorobanți sunt adversarii „roș-negrilor” în amicalele verii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.