ARTHUR – tânărul artist care surprinde

0
596

La doar 14 ani, Arthur Horeanu își croiește drumul de tânăr artist. Elev al Școlii Populare de Arte din Arad, acesta a urmat secția canto a profesoarei Claudia Ștesco.

Arthur a întors toate scaunele la Vocea României Junior (PRO•TV), unde a avut o interpretare apreciată de jurați și public. A reușit astăzi să se clarifice în semifinală.

În anii trecuți, a urcat pe scenă atât la concerte în Arad și în țară, cât și la festivalurile ARTmania din Sibiu, rEvolution și Timland în Timișoara, și în deschiderea unor trupe și artiști cum ar fi: Smiley, Andra, Cargo, Kempes, Tudor Turcu, împreună cu formația în care activat patru ani și cu care a participat și la show-ul de televiziune NextStar, difuzat de Antena 1.

Arthur are peste jumătate de milion de vizionări pe canalul lui de YouTube, ajungând în atenția unor trupe ca Disturbed, Epica, Delain, Kamelot, care i-au distribuit pe paginile lor de Facebook coverurile, dar și a televiziunii germane Deutsche Welle, care l-a difuzat în octombrie și noiembrie 2015 în emisiunea PopXport.

În ultimii ani, tânărul a colaborat cu Sina, o tânără artistă germană, pentru un CD lansat în 2016 ce reunește în compoziții originale colaborări cu artiști din toată lumea, disponibil și pe iTunes, Spotify etc., melodia „Catch me if you can” fiind difuzată și la Radio Arad. Anul acesta va putea fi ascultat pe albumul de debut al formației braziliene Navighator, cu care a colaborat la câteva piese.

Arthur a adunat în noul său proiect ARTHUR in NEVERLAND multipremiații instrumentiști adolescenți arădeni: Rareș la chitară, David la bass, Luca la clape și percuție și Eric la tobe, cu care a concertat la târgul „Produs în Arad” și a confirmat participarea la ediția aniversară a festivalului de folk de la Bulci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.