Artiștii festivalului „Folk pe Pâine”, premiați cu câte o… Pită de Pecica

0
314

folk2

În weekend-ul trecut s-a ținut cu succes cea de-a patra ediție a festivalului „Folk pe Pâine”. Spectatorii amatori ai genului au fost prezenți în număr mare, adăpostiți sub cortul oferit de Primăria Pecica, mai ales că în a doua zi vremea și-a schimbat… temperaturile.  Și cu toate acestea participanții  s-au simțit bine și au aplaudat artiștii ce au evoluat în cadrul festivalului.

Printre spectatorii zilei de vineri s-au numărat și primarul orașului Pecica, Petru Antal dar și viceprimarul Miodrag Stanoiov.

La festival au evoluat toți cei înscriși în program: în prima zi Punct ROM, Vasile Mardare, Nova Band, Walter Ghicolescu, Old Lady’s Band, Vasile Gondoci & Sandu Faur, Gabriela Verșan.

În cea de-a doua zi, sâmbătă au evoluat Ioan Gyuri Pascu împreună cu Vlady Cnejevici & Teo Boar, Maria Gheorghiu, Nelu Pitic & Daniel Julean împreună cu Trupa de Serviciu, Adrian Sărmășan, Livia Daniel & Angi Daroț, Adrian Borcea.

Pentru a onora titlul festivalului, fiecare artist a primit, la coborârea de pe scenă, câte… o gustoasă pâine de Pecica, unul din brand-urile naționale (și internaționale) ale orașului.

Festivalul “Folk pe Pâine” a fost organizat de Cenaclul Lucian Emandi al Casei de Cultură Pecica, evenimentul fiind sprijinit de Primăria și Consiliul Local Pecica şi de agenţii comerciali locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.