Artistul fotograf arădean Francisc Kelen a fost medaliat cu aur

0
345

DSC_0023Într-o săptămână plină de evenimente culturale, pentru care mass-media s-a întrecut să le semnaleze, totuși, nu se poate trece cu vederea Medalia de Aur „Carol Pop de Szathmari” și diploma cu care a fost distins seniorul fotografiei clasice, maestrul Feri Kelen E-FIAP (n.r.- membru distins în mod deosebit în cadrul Federaţiei Internaţionale a Artiştilor Fotografi), președintele de onoare al Foto Club Pro Arad. Distincția onorează întreaga lui activitatea și aportul adus la promovarea Aradului pe toate meridianele.
Evenimentul a avut loc de curând, cu ocazia vernisajului de fotografie „Lumea lui Seth” , o suită de imagini surprinse din cotidianul urban din Egipt, de lectorul universitar dr. Teodor Radu Pantea E-FIAP și găzduit de Palatul Cultural.
Distincțiile au fost înmânat de Stefan Toth, AFIAP, membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România, președintele Asociației Euro Foto Art Oradea. Menționăm că medalia de aur din imaginea alăturată a fost înregistrată ca marcă la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.