Artistul Mihai Constantinescu este înmormântat astăzi

0
409

Mihai Constantinescu a murit, marți, la vârsta de 73 de ani. Artistul fusese internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator. În cursul nopții a suferit un al doilea, iar apoi a intrat în moarte cerebrală.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprița, a declarat pentru Libertatea că artistul Mihai Constantinescu a murit, marți, în jurul orei 19.00.
Conforma Capital.ro, artistul s-a stins pe patul de spital. Acestă veste vine după ce informațiile de acum câteva zile erau îmbucurătoare. Atunci, soția lui Mihai Constantinescu era optimistă în privința stării de sănătate a artistului. Un gest al acestuia a încurajat-o și a facut-o fericită pe Simona, soția lui Mihai Constantinescu.
„Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare”, a spus, Simona, soția lui Mihai Constantinescu la acea vreme.
Înmormântare artistului urmează să aibă loc în cursul zilei de astăzi: „Mihai Constantinescu va fi depus miercuri la ora 13:00 la biserica Sfânta Parascheva de pe Titulescu. Va fi înmormântat joi, la ora 14:00, la Cimitirul Ghencea Militar din Capitală. Nu a vrut loc de veci pe Aleea Artiștilor de la Cimitirul Bellu”, a spus Marilena Adam.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.