Așa arată Dezna, păstorită de Lucoaie Ionică Marcel. Oglinda unui primar o vedem încă de la intrarea în comunitate

2
1263

VOICU SIDA 

Știm cu toții că Moneasa este o stațiune renumită în tratamente. Aerul acela curat pe care îl simți până în plămâni, iar zona este superbă și vizitată de turiști din toate zonele țării chiar și din Ungaria. Ca să ajungi la Moneasa ai câțiva kilometri buni de parcurs. Din fericire nu ne putem plânge de drum, este destul de bun. Imediat însă ce intrăm în comuna Dezna, pe partea dreaptă cum mergem de la Sebiș spre Moneasa, este o parcare a cărui amplasament a fost bine gândit de cineva. Parcarea este amenajată cu mese din beton și scaune din lemn și cu wc-uri. Din păcate, te prinzi de cap, când vezi că vegetația a crescut la nivelul meselor, chiar și până la brâu, iar wc-urile sunt pline de mizerie. Această zonă, adică parcarea, este un focar de infecție de la wc-uri.

Poate nu ne-am fi oprit, dacă nu era curiozitatea șoferilor celor două mașini oprite. Oamenii erau chiar din Arad, erau cetățeni care ne-au abordat imediat, întrebându-ne: ,,Nu vă supărați, comuna aceasta are administrație, adică primar?” Noi îi răspundem: „Credem că da“. ,,Noi nu am crede, veniți vă rog să vedeți mizeria la wc-uri, uitați-vă și dumneavoastră că sunteți de la presă, ce exemplu poate să dea acest primar, dacă ziceți că această comună are primar. Domnule, vin turiștii din țară. Ce impresie își fac de acest personaj? Dacă venea Ministrul Dezvoltării la Moneasa și se vedea nepăsarea din această parcare? Și vorbim aici despre un drum care duce la Stațiunea Moneasa”.

Așa este, domnule. Oricum, noi informăm pe cei care sunt responsabili să ia măsurile cuvenite, până nu dă căldura. Din păcate, aceștia sunt oamenii pe care i-am pus în fruntea comunității, poate nu a fost altul mai bun. Lucoaie Ionică Marcel este primarul proaspăt ales al comunei Dezna, fiind ajutat probabil de nașul său, cu care se laudă, fostul parlamentar Florin Tripa. În loc să fie un primar plin de inițiative, Lucoaie nu este în stare nici măcar să tundă iarba de prin parcări sau să curețe wc-urile publice.

VOICU SIDA 

 


Așa arată un wc în comuna lui Lucoaie

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.