Așa au decis arbitrii: Vasas Femina Odorhei – AC Piroș Security 3-1

0
235

Deși a făcut un meci foarte bun, poate cel mai reușit al sezonului conform antrenorului Florin Bugar, AC Piroș Securiy se întoarce cu mâna goală de la Odorhei. Deținătoarea Cupei României la fotbal feminin s-a impus cu 3-1 în cadrul etapei cu numărul 8 a Ligii 1, dar a avut nevoie de sprijin imporant din partea arbitrilor.
Evoluând într-un ofensiv 4-3-3, echipa arădeană s-a luptat de la egal la egal cu una dintre formațiile solide și omogene de la nivelul primului eșalon. Vasas Femina a trecut în avantaj în minutul 12, prin Vlădulescu, dar „leoaicele” au restabilit egalitatea după 5 minute, prin Andreea Bălaș. Folosită în dreapta, rapidul atacant a reluat în plasă, de la 16 metri, respingerea portarului la acțiunea în stânga a lui Hagan.
Jucătoarea partidei, Ana Maria Vlădulescu a scăpat de eliminare în minutul 50, după care și-a trecut în cont „dubla” ce a decis câștigătoarea. „Decarul” gazdelor a făcut 2-1 după o greșeală de poziționare în defensiva arădencelor. Era minutul 71, iar 6 minute mai târziu Hagan a reușit să marcheze pentru 2-2, dar asistenta Mărgineanu a ridicat eronat offiside. Ca tacâmul să fie complet, „centralul” a mai dat și un penalty pentru harghitene, Vlădulescu nu a greșit astfel și punctele le-au rămas fetelor de la Vasas.
La final, Florin Bugar s-a declarat mulțumit de prestația elevelor sale. „Nu meritam să pierdem acest meci, fiindcă am jucat bine, de la egal la egal cu o formație valoroasă, cu 9-10 jucătoare la loturile naționale de junioare. Eu zic că am făcut cel mai bun meci al nostru din acest sezon, am făcut pași în față și asta îmi dă speranțe pentru ceea ce urmează. Pe de altă parte, nu pot să nu comentez pe seama arbitrajului. De obicei nu o fac, nu sunt omul care să pună un rezultat negativ în spatele arbitrilor, dar azi m-au deranjat enorm. Am înscris un gol perfect valabil, cu care am fi egalat situația la 2-2 și nu cred că mai pierdeam jocul de acolo. În fine, s-a dat un penalty împotriva noastră la o fază la care nu a existat contact, nu cred că echipa din Odorhei ar fi avut nevoie de sprijinul arbitrilor să se impună azi. Dar, într-adevăr, probabil meciul s-ar fi terminat la egalitate dacă nu erau aceste decizii, plus cea de prin minutul 50, când Vlădulescu a fost iertată de al doilea cartonaș galben, după ce a dat în minge după fluierul arbitrului. Am și cerut filmarea jocului, o să vedem dacă vom acționa mai departe”,
ne-a declarat antrenorul fetelor de la AC Piroș Security.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.