Asasinatul afaceristului Ioan Crișan, pus în legătură cu o captură de țigări de contrabandă

0
3076

Mai multe surse pun în relație omorul omului de afaceri Ioan Crișan cu o confiscare de peste 600 de baxuri de țigări de contrabandă, făcută luni de polițiști, pe raza localității Mândruloc.

Iată comunicatul de marți privind traficul de țigări: „În dimineața zilei de 24 mai, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă. În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic. Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă. După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a europaleților, au fost găsite 323.298 pachete (6.465.960 fire) de țigări de contrabandă, netimbrate. Întreaga cantitate de țigarete precum și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”.

Vocile spun că Ioan Crișan ar fi vândut pontul legat de transportul de țigări oamenilor legii sau că autotrenul care transporta țigările ar fi fost mutat chiar în curtea firmei afaceristului. Reamintim că șoferul reușise să fugă și nu a fost stabilită identitatea acestuia sau proprietatea automarfarului.

Un furt de sute de mii de euro de la firma lui Ioan Crișan, petrecut acum doi ani, intră și el în vizorul anchetatorilor, care nu au ieșit încă să dea o declarație publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.