Chiar dacă nu au făcut o primă repriză strălucită, zărăndanii au confirmat forma bună din ultima lună și jumătate. Giarmata a dat o replică foarte bună, cu ocazii clare, însă portarul Cătălin Bujor a prins o zi excelentă.
Oaspeții au început mai bine partida și Bujor a avut de lucru la șuturile lui Corlățeanu și Diarra, fostul utist fiind blocat chiar în careul de 6 metri. O reluare pe spate a lui Bier la centrarea lui Stănaia a fost singura replică data de ineuani în prima jumătate de oră. În minutul 34, Mașniță a trecut de puțin pe lângă un balon centrat la colțul scurt de Filimon, dar ocazia primei părți a avut-o Molcuț. Pe o recuperare a Giarmatei, Molcuț a scăpat singur la 14 metri, dar Bujor a respins providential finalizarea atacantului advers. Înainte de ultimul fluier al primei părți, Filimon și-a încercat șutul cu dreptul din 12 metri, dar balonul a trecut peste transversală.
Tot „milenarii” au fost la control și în debutul mitanului secund. Voleul din unghi al lui Molcuț și finzalizarea din 10 metri a lui Butura au fost neutra­lizate de Bujor. Treptat, amfitrionii au crescut în joc, iar la prima fază periculoasă a și deschis scorul. Kocsiș a trimis o minge lungă în terenul advers, a driblat portarul în dreapta, a pasat în centrul careului, de unde Ciocan a trimis în plasă pe lângă Ciobănică: 1-0 (min. 68).  Cinci minute mai târziu, Toma a greșit din nou, l-a faultat în careu pe Mașniță, dar Bier a executat telefonat penalty-ul și același goal-keeper al Giarmatei a respins. Forcingul Ineului nu s-a oprit aici, iar Kocsis a tras exact în portar din 10 metri, în timp ce Stănaia a finalizat cu latul puțin pe lângă vinclu pasa ideală a lui Filimon. Scăpați ca prin urechile acului de primirea celui de-al doilea gol, timișenii au forțat egalarea în ultimele 10 minute. Din păcate pentru ei, Cătălin Bujor a fost impecabil la ploaia de centrări în careul său, dar și la șutul lui Corlățeanu de la marginea careului, respins de sub transversală. 1-0, rezultat final.
Formații:
CS Ineu: Bujor – Zdrențan (65 Popovici), Wild, Bier, Hulbăr – Clej,(84 Tudoroiu) – Ciocan, Kocsis, Stănaia, Filimon (90+2 Șulumberchean) – Mașniță (84 Cioboată).
Millenium Giarmata: Toma – F. Olariu (82 Costea), Soare, Gîrba, Ciobănică – Leucă – Butura, Gaiță (72 Stoica), Diarra, Corlățeanu – Molcuț (57 M. Olariu)
Arbitri: Cristian Vieru (Cisnădie – Sibiu) – Alin Saraol (Deva), Claudiu Doarvaș (Mintia)
Observatori FRF:Ovidiu Bocai (Aiud), Viorel Vancea (Oradea)

Recomandările redacției