Asfaltare de drum sau bătaie de joc?

3
1942

Lucrările începute la drumul Pâncota-Buteni lasă de dorit, astfel că până chiar și reprezentanții CJA au considerat că drumul a fost asfaltat total anapoda, fiind turnat asfalt și pe acostament.

Am oprit asfaltarea la Cuied și am cerut refacerea lucrării! Am verificat astăzi realizarea lucrării de asfaltare în satul Cuied, parte a drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni. În urma consultării cu specialiștii din Direcția Tehnică a Consiliului Județean, s-a dispus oprirea lucrărilor, verificarea compoziției asfaltului și a pașilor tehnologici. Am constatat că o parte din asfalt era turnat peste acostament, ceea ce este nepermis.

Nu mi s-a părut o lucrare de calitate și am dispus oprirea ei și refacerea stratului de asfalt. Nu ne grăbim, este important să iasă o lucrare bună. Mesajul meu către toate firmele care lucrează în județul Arad este că nu accept absolut niciun rabat de la calitate. Sunt în joc bani mulți și așteptări mari din partea arădenilor, toate firmele trebuie să lucreze bine, nu neapărat repede. Avem 15 persoane care, pe lângă diriginții de șantier, verifică fiecare lucrare și nu facem excepție pentru nimeni,” a spus președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Reprezentanții CJA își doresc calitate, atunci noi cetățenii ce să mai zicem… Graba strică treaba, dar când vedem care sunt rezultatele „muncii” unor firme care lucrează la drumurile din județ, nu putem să nu ne umplem de mânie și frustrare și să ne întrebăm dacă se merită să ne mai încredem în autorități sau în reprezentanții unor firme venite din alte colțuri ale țării cărora nu le pasă câtuși de puțin de calitatea drumurilor pe care le „modernizează”. Asta în condițiile în care noi avem în județ firme care mereu au fost date la o parte și au fost băgate la înaintare altele, în detrimentul celor din Arad. Însă firmele acestea sunt ale unor oameni care se spală pe mâini de orice responsabilitate fără să le pese că în momentul în care au plecat, începe să sară asfaltul și să apară primele cratere. Tot noi, muritorii de rând și plătitorii de taxe vom avea de suferit, pentru că aceste firme nu își fac treaba, în cazul acesta nici nu s-a terminat asflatarea drumului și se văd rezultatele dezastruoase. Într-o convorbire telefonică pe care am avut-o cu domnul Iustin Cionca, mi-a spus că este foarte nemulțumit de lucrarea făcută de firma contractată pentru drumul Pâncota-Buteni. Mereu au fost buni cei care vin din afară. Deși avem firme în județ, au fost contractate pentru lucrări foarte importante din județ firme din Cluj, Bihor sau Ilfov. Iată, acum se văd rezultatele „serviciilor” prestate de aceste firme.

3 COMENTARII

  1. Da, într-adevăr, nu este acceptat modul în care au executat lucrările de asfaltare DSE Consulting în Cuied și este foarte bine ca reprezentanții CJ-ului au intervenit prompt!
    În calitate de muritor de rând întreb, lucrările de asfaltare executate de Inteco Holding, sunt de o calitate excepțională, respecta în totalitate cerințele din caietele de sarcini ?!
    PS. Ovidiu, nu te plânge ca nu ai contracte finanțate de CJ….. 😉

  2. Da si in vladimirescu au facut calitate :)) la nici un an deja se formeaza denivelari …bagati piatra in asfaltul acela …nu va mai kkti pe voi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.