Asistații sociali sunt puși să strângă gunoaie în apropierea centrului orașului

1
365

Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică și de supraveghere comunitară  monitorizează, începând cu 11 martie, zona aflată la confluența străzilor Neculce, Mărțișor și Udrea. Deși situate în proximitatea centrului orașului, terenurile respective au de suferit din cauza unor persoane care aleg să abandoneze, în acest perimetru, deșeuri menajere și din construcții. Pentru a reduce pericolul la adresa sănătății publice și disconfortul creat de aceste gunoaie, a survenit intervenția comună a Direcției Generale Poliția Locală, Gospodăririi Comunale și operatorului de salubritate.

Beneficiarii de venit minim garantat care prestează muncă în folosul comunității strâng deșeurile sub supravegherea polițiștilor locali, angajații Gospodăririi Comunale toaletează vegetația și curăță canalul Mureșel, iar mașinile de la S.C. Salubritate Deva preiau deșeurile. Acțiunea este în desfășurare și va continua în zilele următoare.

„Pentru a diminua riscul reapariției gunoaielor, DGPL solicită sprijinul locuitorilor din zonă, în sensul oferirii de date care să permită surprinderea sau identificarea persoanelor ori transportatorilor ce deversează ilegal deșeuri în acest perimetru care este pe cale să redobândească un aspect civilizat”, transmit cei de la Poliția Locală.

1 COMENTARIU

  1. În sfârșit! După circa două luni de când am făcut public printr-un comentariu însoțit de poze de la fața locului,autoritățile locale au luat măsuri de igienizare! Era cazul.Singurul lucru care mă miră este starea de nepăsare față de fenomen,a locuitorilor din zonă.Să fie vorba de nepăsare față de mediu,de lașitate,ori de obișnuința de a conviețui cu mizeria perpetuă de acolo.Oameni buni treziți-vă! Mediul înconjurător în care trăim,trebuie să rămână curat.Este o cerință minimă,dar importantă a traiului civilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.