Aslău: „Presiune enormă, dar am dovedit că această echipă merită și trebuie să joace mai sus”

0
168

Mircea Aslău a acostat în portul Ligii a III-a „corabia” Lunca Teuz Cermei. Aproape de mal a dat peste o porțiune stâncoasă, dar a depășit-o prin exact acea unitate a grupului de care a vorbit totul timpul în acest sezon.
La final, „Zimbrul” a fost extrem de fericit, dar în același  timp mândru de elevii săi. „A fost un joc destul de greu. S-a dovedit că jucătorii de la Cluj nu pot fi slabi, au demonstrat că au valoare. Din păcate i-am ajutat și noi puțin, am făcut și câteva greșeli, iar ei ne-au taxat. Dar, mă bucur că am revenit în joc și că am ajuns unde ne-am dorit. Nu pot să spun că la 2-0 speranțele mele erau foarte mari, dar în fotbal e posibil orice și am avut meritul că am crezut până în ultimul moment. Am crezut mereu în băieți, iar ei au dat dovadă de caracter revenind senzațional. A fost o presiune enormă, dar am dovedit că această echipă merită și trebuie să joace mai sus. Era păcat să nu-i facem fericiți pe oamenii de lângă echipă și pe suporterii noștri”.
Întrebat dacă Cermeiul a meritat promovarea în fața Feleacului, Aslău a adăugat: „Nu știu dacă am fost mai buni decât ei, au fost și ei la fel de buni. Dar, pot să recunosc că am avut mai multă șansă decât ei”.
Inutil să mai spunem că tehnicianul „alb-roșiilor” s-a agitat mult pe margine, după ce în partida tur a stat după gard. „Trăirile de antrenor sunt foarte grele, mai ales când un meci decurge în maniera asta. Le-am spus de la început băieților că ne va fi greu dacă nu marcăm și am intrat în prelungiri. Cu 8-9 minute înainte de final, eram la fel triști, dar, până la urmă, ne bucurăm că suntem în Liga a III-a”, a mai punctat „principalul” teamului de pe Teuz.
În fine, Mircea Aslău a vorbit și despre ceea ce va urma. „Vom avea o discuție cu condu­cerea și vom vedea ce ni se va cere.  Vom avea nevoie de întăriri, dar eu zic că putem face față fără probleme în Liga a III-a. La acest club nu se discută depsre promisiuni, aici sunt certitudini. Oamenii își doresc și am avut o înțelegere cu conducerea, am forțat și uite că suntem acolo unde ne-am dorit cu toții”, a încheiat fostul mijlocaș al UTA-ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.