Lunca Teuz Cermei își pierde din turație după un start lansat. „Alb-roșii” au pierdut și derby-ul cu Național Sebiș și a părăsit podiumul seriei a patra a Ligii a III-a. „După cinci partide avem 9 puncte reușite chiar în primele partide, după care am pierdut două meciuri și ne doare lucrul acesta. Dar vom rămâne o echipă unită, avem și noi șansa noastră, putem să ne batem cu oricine și vom mai avea victorii. Băieții au jucat, nu avem ce să le reproșăm. A fost un derby local, au jucat sub presiune, dar – totuși – sunt doar trei puncte pierdute și trebuie să le recuperăm din altă parte”, a menționat Mircea Aslău.
Antrenorul gazdelor de sâmbătă a avut și reproșuri la adresa arbitrilor. „De pe bancă noi am văzut un henț în careu și un fault grosolan pentru care arbitrul putea să ne dea două penalty-uri. Acum asta este, vrem și noi să fim respectați și să fim cât mai sus pentru că muncim mult la antrenamente”, a fost observația „Zimbrului”.
În fine, tehnicianul grupării de pe Teuz are și un regret important vis-a-vis de minutele pe care le oferă unora dintre elevii săi. „Mă doare sufletul că am jucători buni pe banca de rezerve, unii cu valoare de Liga III-a  și nu prea pot să-i utilizez. Decizia FRF cu cei trei jucători sub 19 ani ne afectează, nu este prea înțeleaptă în opinia mea. Cei trei juniori valoroși pe care îi avem joacă meci de meci, dar obosesc și ei și nu am soluții decât dacă fac două schimbări simultan pentru simplul fapt nu am rezerve pe post tot juniori. Anul viitor trebuie să ducem alții și ce vom face cu acești jucători de 20-21 de ani care trebuie să se bată pe posturi cu cei mai experimentați fotbaliști ai lotului? Unde vor juca, în județ?”, a fost întrebarea retorică a lui Aslău.

Recomandările redacției