Cermeiul rămâne neînvinsă în deplasare de trei runde, însă nici nu obține rezultatul maxim pe terenul „lanternei roșii”. Absențele lui Nistor și Gurban au avut importanța lor în economia partidei, deși echipa de pe Teuz a avut și așa ocaziile ei de gol, mai ales în debutul reprizei secunde. În minutul 72 a venit și eli­minarea lui Abdoulaye Diarra, ce a complicat puțin lucrurile. „Rezultatul nu prea ajută nicio echipă. S-a jucat cu o ambiție foarte mare, adversarii s-au mobilizat foarte bine. Până la urmă, joacă și ei pe puncte și trebuie să fim mulțumiți și cu remiza. În repriza a doua am stat destul de bine în terenul UTA-ei, ne-am creat câteva situații, dar, din păcate, văd că nu se poate să fim puțin mai pragmatici și mai inteligenți. Și vorbim despre jucători cu experiență care cedează în momentele importante. Am făcut greșeli și acasă, dar și azi, rămânem și în zece oameni… Asta e, sperăm să venim cu un plus la meciurile următoare”, a comentat Mircea Aslău remiza cu „satelitul” UTA-ei.
Legat de etapele viitoare, antrenorul Cermeiului nu a putut
să-și ascundă pe de-o parte dezamăgirea, dar și încrederea că echipa sa va face puncte. „Am o părere de rău că din nou pierdem doi jucători de bază pentru etapa viitoare pentru cartonașe, este vorba despre Diarra și Suslak . Până la urmă asta este, mergem înainte, adunăm puncte. Suntem nevoiți să o facem cu echipele clasate sub noi”, a mai menționat „Zimbrul”.
De altfel, Diarra era foarte afectat de eliminarea din partida cu UTA II, cu atât mai mult cu cât etapa viitoare ratează întâlnirea cu Ousmane N’Doye, senegalezul care a ajuns în sfârșit la Deva.

Recomandările redacției