Lunca Teuz Cermei a început perfect sezonul în Liga a III-a. Din postură de nou-promovată, formația  alb-roșie a bifat al doilea succes consecutiv și încă pe terenul formației ce a produs surpriza primei etape.
Industria Galda nu a jucat rău nici sâmbătă, dar a avut în față un portar Florin Rusu foarte inspirat. „Victoria e cu atât mai pre­țioasă, cu cât a fost obținută în fața unei formații care joacă fotbal din primul până în ultimul minut , ce ne-a pus probleme și azi. Dar, ne-am ridicat la înălțimea lor, Flore Rusu a prins o zi de grație și, zic eu, am obținut la final trei puncte meritate. Vreau să-mi felicit la modul cel mai sincer băieții, au dat totul pe teren, până la ultima picătură de energie. Am venit în ziua meciului la Galda, dar asta nu ne-a împiedicat să găsim prospețimea și energia necesară acestei victorii frumoase. Iar pentru asta jucătorii mei sunt de apreciat. Avem 6 puncte, suntem acolo sus, poziție ce ne face cinste ca și echipă nou promovată”, a menționat Mircea Aslău, antrenorul Cermeiului.
Golul de trei puncte a fost opera a doi dintre juniorii utiști împrumutați la Gloria. Sergiu Aldan a centrat perfect de pe stânga, iar Nichita Coșa a marcat cu capul. „Copiii au găsit un mediu bun de a progresa la Cermei și-și fac treaba excelent. Îi felicit și pe ei, iar
despre marcatorul golului pot spune că am mare încredere în el ca și fotbalist. Îl cunosc de mic, tatăl său a fost primul meu antrenor la CFR și știu cât iubește acest sport. A trecut printr-o perioadă grea, cu o accidentare gravă, dar, cel puțin de când este la Cermei muncește și se dăruiește exemplar. Golul de azi nu e întâmplător și sunt convins că va mai avea și alte realizări. Atât el, cât și ceilalți copii”, a adăugat „Zimbrul”.
Etapa viitoare, pe Teuz vine li­derul (la golaveraj) ACS Poli II. „Este foarte important să fim sănătoși, să ne putem antrena ca lumea și nu ne e frică de nimeni”, a mai comentat Aslău.
De cealaltă parte, antrenorul Galdei dă vina pe ratări. „N-am ce să reproșez echipei, mingea nu a vrut efectiv să intre în poartă. Noi am jucat, nu am păcălit fotbalul. Am ratat foarte mult, dar am jucat. Am pierdut în fața unei echipe incomode, care, cu siguranță, o să mai ofere surprize. N-avem timp de regrete, avem două jocuri săptămâna viitoare și trebuie să ne adunăm să ne concentrăm pe aceste partide. Norocul de la Deva s-a transformat în ghi­nion acum”, a declarat antrenorul Paul Ciucă pentru ziarulunirea.ro.

Recomandările redacției