asociatia

Sediul asociaţiei este în clădirea în care a funcţionat Direcţia Fiscală

Asociaţia „Arad Capitală Europeană a Culturii 2021” funcţionează, de câteva zile, într-un sediu nou, în centrul municipiului Arad, unde îi aşteaptă pe toţi cei care vor să se alăture acestui proiect să devină voluntari.

Cei care doresc să devină voluntari ai asociaţiei pot să se înscrie la noul sediu amenajat în centrul Aradului, pe Bulevardul Revoluţiei, nr. 97, etaj 1 (fostul sediu al Direcţiei Fiscale).

La noul sediu al asociaţiei se asigură, zilnic, permanenţa pentru toţi cei care doresc să se alăture asociaţiei, dar şi pentru cei care doresc informaţii despre proiectul „Arad – Capitală Europeană a Culturii 2021”.

Voluntarii sunt aşteptaţi să se implice, să participe şi să sprijine acţiunile organizate pentru promovarea oraşului Arad în competiţia pentru desemnarea Capitalei Europene a Culturii în anul 2021.

Pe lângă activităţile şi proiectele la care vor putea să participe, voluntarii asociaţiei pot să prezinte şi idei de proiecte şi programe, dar şi să facă propuneri cu privire la organizarea unor activităţi şi evenimente care să aibă ca scop promovarea cadidaturii Aradului în competiţia pentru desemnarea Capitalei Europene a Culturii în anul 2021.

În martie 2013, oraşul Arad şi-a lansat candidatura la titlul de Capitala Europeană a Culturii – 2021, la Bruxelles, la Parlamentul European, în prezenţa a peste 300 de invitaţi, între care europarlamentari şi membri ai Comitetului Regiunilor.

Evenimentul a avut loc sub denumirea „Arad, cetate europeană a diversităţii culturale”.

Recomandările redacției