Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) vă invită să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2018, Ediția a XVIII-a. Salonul din acest an va fi unul special dedicat aniversării a 50 ani de la înfiinţarea Foto Club Arad.
Secțiunile din acest an sunt: liber color şi liber monocrom. Salonul este sub patronajul AAFR nr. 022/2018 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică şi ale Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).
Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad, respectiv Consiliul Judeţean Arad, va fi tipărit un catalog care va fi oferit câştigătorilor. Ca­talogul va avea şi o variantă digitală.
Taxa de participare este de 40 lei sau 10 euro. Cluburile foto cu mai mult de șase participanţi vor avea o reducere. Ultima zi de primire a fotografiilor este 1.10.2018, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 16.11.2018 la Sala de Expoziţii Atrium Mall din Arad. Cluburile foto cu mai mult de șase parti­cipanţi vor avea o reducere a taxei de participare.
Mai multe detalii se găsesc pe site-ul www.fotoclubarad.ro.
(I.P.)

Recomandările redacției