Arădenii care îndrăgesc natura sunt invitaţi să petreacă un weekend la poalele Cetăţii Şoimoş

Arădenii care îndrăgesc natura sunt invitaţi să petreacă un weekend la poalele Cetăţii Şoimoş

Asociaţia pentru Turiştii Nefumători şi de Ocrotire a Naturii „Veniţi cu Noi!” Arad invită iubitorii de drumeţie într-o excursie pe malul Mureşului, sub cetatea Şoimoş în zilele 2-3 august.

Cei care doresc să se alăture, sunt rugaţi să se prezinte sâmbătă la ora 7:20 la Gară, de unde se va pleca la ora 7:52 spre Radna. Din Radna, traseul de 2km până la Cetatea Şoimoş va fi parcurs pe jos, pe malul Mureşului. Odată ajunşi la cetate, drumeţii pot campa peste noapte, cu condiţia să-şi aducă propriile corturi. Cei care nu doresc să petreacă noaptea în natură, se pot întoarce în Arad. Însă organizatorii spun că există mai multe motive pentru a rămâne. Ioan Ciuliac, preşedintele „Veniţi cu Noi” Arad, declară: „Sâmbătă seara organizăm o videoproiecţie în aer liber cu imagini exclusive din excursiile din Munţii Rarău-Giumalău şi Munţii Coziei. Dorim să facem şi o coborâre pe Mureş, de la Milova, cu camera de tractor.”

Drumeţii sunt sfătuiţi să îşi aducă în rucsac echipament de campare, lanternă, bidon cu apă şi costum de baie. Pentru divertisment, aceştia mai pot aduce mingi de fotbal şi alte jocuri.

Daiana Dămăcuş

Recomandările redacției