La Galleria Arad a avut loc, ieri, „Voluntfest 2013” , o gală a voluntariatului organizată de Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad. La „Voluntfest” au fost onorate cu diplome toate asociaţiile care au desfăşurat campanii în 2013 şi instituţiile publice care au cola­borat cu voluntarii. Diplome de onoare           le-au revenit, desigur, şi partenerilor media care le-au promovat acţiunile, printre care s-a aflat şi „Glasul Aradului”.
„Lista de fapte a voluntarilor este lungă, la fel cum autentică este și implicarea lor în anul 2013: campanii umanitare, de prevenire anti-drog sau a violenței, munca sistematică de înfrumusețare a școlilor sau a grădinițelor de pe raza județului Arad, multiple și deseori dificile acțiuni de ecologizare, organizarea zilei de 1 Iunie în Parcul copiilor, întâlnirile constante cu membrii Asociației Integra din Arad, cu bătrânii, sau cu copiii abandonați din secția de Pediatrie a Spitalului Județean Arad, ori drumurile la Ineu, Pâncota, Macea, Sâmpetru German, Sâmbăteni, Livada care ascund tot atâtea proiecte umanitare şi cazuri sociale, școala de vară pentru copii, diferitele parteneriate cu firme cunoscute din oraș, toate acestea reprezintă numai o parte din faptele voluntarilor de pe parcursul anului 2013”, a declarat Laura-Lia Bălaj, voluntar A.N.A. Arad.
De menţionat că la eveniment au participat neaşteptat de multe persoane care s-au putut bucura astfel şi de proiecţii de fotografii din campanii sau de reprezentaţii artistice.        (G.S.)

Recomandările redacției