Astăzi  s-a desfășurat Concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ din Arad.

Concursul a avut loc la Liceul cu Program Sportiv Arad. În urma evaluării dosarelor conform informațiilor primite de la ISJ Arad, au fost admiși 191 de candidați. Astăzi la susținerea probei scrise  au participat 182 de candidați, șapte candidați au fost absenți iar doi au fost amânați din cauza îmbolnăvirii cu virusul SARS COV-2. Aceștia din urmă vor putea susține proba scrisă în etapa special organizată în data de 28 octombrie pentru cei declarați în carantină sau izolare la data de 15 octombrie 2021.

,,Pentru buna desfășurare a concursului, Inspectoratul Școlar Județean Arad a fost ajutat de Biroul Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean. Totodată, au fost invitați să asiste la desfășurarea concursului și reprezentanți ai Sindicatelor, reprezentanți ai părinților și ai elevilor”, ne precizează reprezentanții ISJ Arad.

Următoarea etapă în calendarul Concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat 2021 va fi proba de interviu, care se va desfășura în perioada 15 noiembrie-8 decembrie 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomandările redacției