Ăsta da tupeu! Doi șoferi s-au prezentat în vamă cu permise de conducere false

0
399

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat doi cetăţeni români care conduceau autoturisme, folosind permise de conducere false. „Duminică, în jurul orei 21.08, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania. La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România. Poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals“, ne-a declarat Claudia Ardelean, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad.

Bărbatul în cauză a declarat că a obținut permisul de conducere în urmă cu doi ani, în timp ce se afla în Germania, plătind suma de 1.000 de euro.

De asemenea, luni dimineața, în jurul orei 00.10, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 27 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina.

Și în acest caz, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.