ACR_2731„Deschiderea Centrului medical multidisciplinar Mediqa reprezintă un deziderat în sfârşit realizat şi în oraşul nostru, venind în întâmpinarea nevoilor pacienților din Arad cu o ofertă de servicii medicale la standarde germane, Mediqa fiind membră a grupului Signal Iduna, una dintre cele mai renumite companii germane de asigurări de sănătate, având o experienţă de peste 100 de ani în domeniu”, ne-a declarat Dr. Camelia Dinca, administratorul societăţii.
Astfel, într-o locaţie modernă, dotată cu aparatură medicală de ultimă generaţie, operată de o echipă medicală dedicată, oferim combinaţia optimp de specialităţi şi servicii medicale, pentru a asigura performanţa în diagnosticare şi cele mai bune soluţii de tratament.
Dintre specialitățile medicale dis­ponibile în Centrul Mediqa enumerăm: medicină internă, pediatrie, obstetrică-ginecologie, cardiologie, neurologie, pneumologie, alergologie, dermatologie, endocrinologie, ortopedie, oftalmologie şi ORL, medicină de laborator, imagistică medicală (ecografii).
„Cea mai nouă specialitate dispo­nibilă este medicina de familie, în prezent fiind în plină desfăşurare o campanie de înscriere a pacienţilor la Mediqa, pe lista medicului de familie” ne-a declarat Dr. Ardeoan Liliana, Mana­ger Clinica.
Pentru pediatrie, centrul dispune de arii special amenajate și delimitate, ce includ mai multe cabinete medicale, sala de tratamente, spațiu de așteptare perso­nalizat cu un loc de joacă vesel și prie­tenos. Ca un element aparte, în cadrul specialității obstetrică-ginecologie oferim şi servicii avansate de screening ecografic de trimestrul I al sarcinii (conform standardelor FMF-Fetal Medicine Londra) precum şi morfometrie fetală ecografică.
Un avantaj special al clinicii Mediqa este şi localizarea care permite accesul rapid şi facil pentru pacienţii din toate zonele oraşului, chiar şi din cele limitrofe, apropierea de gară şi autogară favorizând accesibilitatea pacienţilor din mediul rural.
Clinica Mediqa asigură pacienților circuite complete de analize, consultații și investigații corelate, totul fiind astfel configurat încât să garanteze acuratețea diagnosticului și instituirea tratamentului adecvat, eficientizarea timpului alocat vizitei la medic și sporirea nivelului de confort al pacientului.

Telefon: 0257 217700
Orar clinică:
L-V: 08.00-20.00 şi
S: 08.00-14.00

Recomandările redacției