Astăzi, de la ora 21, se joacă Dinamo – UTA

0
278

Confruntarea dintre Dinamo București și UTA încheie etapa cu numărul V din Liga I. Roș-albii au plecat spre Capitală cu obiectivul precis de a reacționa pozitiv după înfrângerea de runda trecută.
„Suntem în fața unei deplasări dificile, complicate, care nu vine după un context foarte favorabil nouă. E foarte important cum ne vom prezenta ca și reacție după ultima etapă. Echipa trebuie să revină pe acea pantă ascendentă a evoluției, avem nevoie de organizare bună pe toate momentele jocului și să recăpătăm acel spirit colectiv. Faptul că întâlnim acum Dinamo ar trebui să fie un stimul pentru noi toți, e un nume important în fotbalul românesc. Adversarii arată din ce în ce mai bine după modificările la nivel de conducere, bancă și lot. În meciurile din ultima perioadă au arătat de ce sunt capabili, dar nu e un motiv de temere, trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarului, replică pe măsură și să ne întoarcem cu un rezultat bun”, a precizat antrenorul Laszlo Balint.
Mijlocașul echipei arădene, Octavian Ursu se așteaptă la un meci greu, dar de acum el spune că lucrurile se vor întoarce în favoarea echipei arădene. „Ne așteaptă un meci greu, probabil cel mai greu de până acum. Întâlnim o echipă care a transferat mulți jucători de calitate, moralul lor e bun după victoria cu Mediaș. Trebuie să avem atitudine, determinare, să facem un meci bun. Am avut neșansă până acum, lucrurile acestea se vor întoarce și în favoarea noastră”, a completat mijlocașul Octavian Ursu, autorul acelui gol fantastic din meciul cu Iași.
Dinamo București – UTA se dispută azi, 28 septembrie, de la ora 21:00, și se vede pe Look, Telekom și Digi Sport.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.