utaVineri după-amiază, trupa lui Roland Nagy începe campionatul, după ce programarea a făcut-o să asiste de pe margine la prima rundă din C4.
Utiștii sunt, vineri, pe terenul celor de la Viitorul Municipal Craiova. Oltenii au pierdut meciul inaugural în fața Minerului Mehedinți cu 2-0 și
l-au pierdut pe fundașul central Ad. Gheorghiță chiar din minutul 4, fotbalistul în cauză a fost eliminat. Nici Gheorghiță al UTA-ei nu va juca, din același motiv (meciul de la Sîntana) și nici Vlad nu intră în efectiv (tot ce s-a întâmplat la „satelit” e la mijloc).
Codru Grădinariu a anunțat că expediția în Bănie începe de joi, când UTA pleacă spre locul faptei. Până atunci, astăzi, tabăra ară­deană pregătește o conferință de presă în care va prezenta achizițiile verii (Ousmane, Dragoș, Voicu), dar și alte date legate de viitorul sezon. Team-managerul arădean a mai precizat că meciurile alb-roșiilor de pe teren propriu vor avea loc vinerea.
Fanii prepară deplasarea
„Primul joc din acest campionat ne trimite în zona Craiovei, unde UTA va întâlni echipa ce poartă numele ACSVM Craiova. Meciul va avea loc vineri, 5 septembrie, ora 17.00, iar noi suntem încrezători că vom obţine primele trei puncte din acest sezon. Cei care vor să facă deplasarea la Craiova pentru a susţine UTA de la faţa locului se pot înscrie la numerele de telefon: 0751-100794 sau 0740-147291. Plecarea va fi vineri, ora 8.00 dimineaţa, din faţa stadionului UTA. Costul deplasării: 10 lei”, scrie într-un comunicat semnat Suporter Club UTA.

Recomandările redacției