În aşteptarea marelui meci de la Cugir: Naţional Sebiş – Arieşul Turda 0-0

0
186

sebisCristian Feieş a suferit o întindere şi a fost schimbat cu Mînecan în debut de meci. Gazdele au controlat teritorial partida, iar vizitatorii au acţionat pe contraatac. Sebişul a avut trei cornere rămase fără rezultat, iar asta a fost cam tot de notat în prima repriză. Nici Turda nu a fost mai inspirată în atac, dar echipa lui Stupar s-a apărat bine. Tehnicianul vizitatorilor nu a avut motive reale să facă schimbări, dar a decis să-i înlocuiască                 înainte de pauză pe Vigariu şi Puşcaş cu Fertea şi Biţiş.
La început de act secund, oaspeţii au fost periculoşi la poarta Naţionalului. După o aglomeraţie în careu, balonul a ajuns la Fertea, acesta a tras bine de la 7 metri, iar Şoltesz a respins miraculos (49). Din cornerul rezultat, Sabou a tras şi el plasat, dar acelaşi portar al gazdelor a fost la post.
Îngălbenit în minutul 52, Miron a fost înlocuit cu Galea trei minute mai târziu. Săuca a tras şi el de la distanţă puţin pe lângă poartă. În minutul 62, Bozian şi-a făcut un balon la 30 de metri, a tras puternic puţin peste vinclu.
În minutul 62, după un corner executat de Bozian, mingea a ajuns la nou-intratul Mîndruşcă, care a tras din întoarcere, dar pe direcţia portarului. După un un-doi Mîndruşcă – Coţan, ultimul a tras tras de la 12 metri puţin peste vinclu.
În minutele 80 şi 81, Coţan a centrat bine, dar Mîndruşcă nu a reuşit să reia câştigător, prima dată, Pampea a respins de pe linia porţii, iar apoi devierea atacantului a fost prea slabă. Pe final, Galea a tras puternic de la 30 de metri cu pământul, dar balonul a trecut puţin pe lângă.
Sebiş: Şoltesz – Cr. Feieş (Mînecan), Moise, Morariu, Neacşu –  Coţan, Chindriş Balint (Mîndrușcă) – Bozian, Miron (Galea), Higyed (Susan).
Turda: Pampea – Lupaş, Cordoş, Popa, Păianu, Muscă, Vigariu (Fertea), Săucă, Balmoş (P. Muntean), Sabou, Puşcaş (Bițiș).
Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Daniel Popa (Aiud), Alexandru Filip (Timișoara). Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu), Alexandru Terheș (Oradea).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.