Ast(r)a ne mai lipsea: UTA umilită cu 6 – 0 de Astra Giurgiu și ajunge la a patra înfrângere consecutivă

1
700

UTA termină anul în genunchi. Umilită total, pe teren propriu, de către Astra Giurgiu, jucătorii arădeni pot să îi ceară Moșului un binoclu pentru a mai putea zări play-off-ul Ligii I. Dacă joacă tot în acest hal, să nu cumva să vadă prin binoclu chiar Liga I.

Cei de la Astra ne-au luat din scurt chiar de la începutul meciului: în minutul 7 era deja 0 – 1, gol înscris de juniorul Riza, care a și fost schimbat alte șapte minute mai târziu; în minutul 19, Budescu înscrie din penalty pentru 0 – 2; în a doua repriză, în minutul 63, același Budescu înscrie dintr-un penalty inventat și face 0 – 3; în minutul 77, Budescu face tripla și înscrie cel de-al patrulea gol pentru echipa oaspete; în minutul 81, Azulai înscrie pentru 0 – 5, iar în minutul 84, Astra încheie jocul la scor de tenis 0 – 6.

Înaintea acestui meci, UTA Arad era considerată până la un moment dat una dintre revelațiile acestui sezon de Liga 1, dar a ajuns la trei eșecuri consecutive în campionat și a ieșit din zona play-off-ului, coborând până pe 9, cu 17 puncte.

În schimb, Astra Giurgiu, sub comanda lui Eugen Neagoe, a bifat cinci meciuri consecutive fără eșec și a ajuns la 13 puncte, ocupând locul 15. Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în sezonul 2002/2003, atunci când arădenii s-au impus acasă cu 2-1 (marcatori Luca, Nagy / Movilă, antrenori Ionuţ Popa / Florin Marin), iar în retur au remizat la Ploieşti, scor 1-1 (Crăciun / Mărginean). Întâlnirea dintre antrenorii Laszlo Balint vs Eugen Neagoe este un duel în premieră în Liga 1, pe când antrenorul Eugen Neagoe s-a mai întâlnit cu echipa UTA Arad de pe banca grupării Pandurii Tg. Jiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.