dubiRadu Dubeștean a fost omul zilei de sâmbătă pentru echipa din Podgorie. „Dubi” a decis meciul de la Giar­mata în actul secund, când a înscris din lovitură liberă, iar trupa sa a bifat al treilea triumf consecutiv în amicale fără gol primit!
„Am făcut un joc bun, plusurile ar fi că relațiile de joc se încheagă, fizic stăm bine și ne creem ocazii multe. E îmbucurător că jucăm și că nu primim gol, ne dă speranțe. La minusuri, încă ratăm foarte mult, cred că în niciun joc n-am avut atâtea oportunități. La divizia B nu vom avea șapte-opt cazii, poate vom avea una sau două, iar pe acelea trebuie să le dai în ațe! Toate echipele își vor vinde foarte scump pielea, inclusiv noi, sperăm. Mai sunt niște aspecte de pus la punct  până la începerea campionatului, găsirea formulei câștigătoare pentru prima etapă, dar zic că suntem pe drumul cel bun”, a apreciat cel mai experimentat component al alb-negrilor, portarul Cristi Irimia.
Pe lângă golul lui Dubeștean, Șoimii au nimerit bara în două rânduri și a mai irosit două ocazii din genul „singur cu portarul”.
„Am întâlnit o echipă bună, de nivelul Ligii a III-a, tot timpul a fost în față și a cochetat cu primele locuri”, a continuat Irimia, care s-a regăsit cu alt veteran al fotbalului vestic, „milenarul” Giarmatei, Leucă, mai vechi component al lui ACU. „El e mai tânăr, are numai 36 de ani”, a comentat portarul Șoimilor.
Dan Cuedan a folosit formația Irimia (60 Pașcalău) – Pantea (85 Maghici), Suciu (72 Ugoceanu), Crușoveanu, Siminic – Maghici (60 Vițu), Polgar (60 Issa), Dubeștean (62 Lengyel), Huțanu (75 Mitu), Băd (46 Mihai), Staicu (71 Sălăjan).

Recomandările redacției