Atacurile la… baionetă de la Sâmbăteni nu rezolvă problemele, ba chiar le încurcă și mai tare

0
497

Una dintre cele mai mari probleme acum, în județul nostru este focarul de Covid 19 de la Sâmbăteni. Aici, în ultima perioadă de timp au fost depistate mai multe persoane infectate cu Covid 19 și care ar refuza internarea. Este un lucru destul de grav, zicem noi. Dincolo de aspectele medicale, care sunt prioritare, apar și niște dispute politice. Adevărate atacuri la… baionetă între președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și primarul comunei Păuliș, Ioan Turcin, de care aparține și localitatea Sâmbăteni. Dincolo de aceste dispute, rămâne impresia pe care și-o fac certățenii când citesc aceste rânduri. Ei au nevoie de soluții de protecție, mai ales în contextul gravității acestui nenorocit de Coronavirus. Domnule primar noi ne cunoaștem de multă vreme. Chiar credeți că dacă Spitatlul Județean Arad era manageriat de către PSD, nu mai aveam cazuri de Covid 19 în Arad? Ori incompe­tența sau, după caz competența altor formațiuni politice ar fi oprit acest focar? Acest Covid 19 bântuie prin lume și face ravagii peste tot. Dar să revenim la problemele noastre. Dacă ați știut de acea primă persoană care a fost infectată în Sâmbăteni, așa cum umblă vorba, de ce nu ați făcut public dumneavoastră acest caz? Asta mai ales în ideea în care ați afirmat că Iustin Cionca ar fi ascuns cazul. Declarația pe care ați făcut-o atunci în media nu vă face deloc bine. Și nici cinste aș adăuga eu. Mai bine ar fi și pentru dumneavoastră, dar mai ales pentru comunitate să lasați atacurile acestea politice la o parte și rezolvați situația din localitatea care aparține de comuna dum­nea­voas­tră. Și oamenii au fost destul de reticenți în a mărturisi, măcar că așa s-arfi putut limita într-o oarecare măsură posibila răspândire a virusului și în zona aceasta.
Dar până una alta domnule primar Turcin, aveți suficiente pârghii să rezolvați problema cu care vă confruntați în aceste zile. Nu așteptați ca altcineva să vă rezolve propriile probleme. Că de promis, toată lumea poate să facă acest lucru, că doar nu-i doare gura.
În altă ordine de idei chiar am fi dorit să trecem pe la dumneavostrpă prin comună. Dar acum aveți acest Covid pe acolo, așa că cel mai înțelept, pentru toată lumea, este să evităm zona. Așa că mai bine să vă concentrați pe ce aveți de făcut și nu pe atacuri inutile și am spune că și nedrepte asupra adversarilor politici. În altă ordine de idei am văzut modul în care (nu) rezolvă PSD probleme mult mai ușoare. Atunci de ce să cred că ar fi rezolvat și această gravă problemă? Însă, din păcate încă așa este la noi în politică multe atacuri la „baionetă“ inutile și fără logică. Dar așa este atunci când de fapt nu ai soluții: arunci în alții cu… murdărie. Acei alții, care chiar se chinuie să facă ceva pentru comunitate.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.