Atelier de lucru pentru femeile care vor să devină antreprenoare

0
324

Filiala Arad a Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mij­locii le invită femeile peste 45 de ani, pe mamele singure şi pe femeile din mediul rural interesate în a-și deschide propria afacere să participe la atelierul de lucru „Cum să echilibrezi o viaţă de familie intensă cu conduce­rea unei afaceri”. „Atelierul de lucru este o iniţiativă de consiliere pen­tru afaceri și de orien­tare pentru femeile cu aptitu­- dini antreprenoriale şi este organizat în cadrul proiectului BADGE (Business Advice and Guidance training for Women Entrepreneurs). Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin programul Leonardo da Vinci și este implementat în opt țări ale Uniunii Europene: Bulgaria, Cipru, Croația, Grecia, Lituania, Marea Britanie, Polonia și România. Participare în cadrul atelierului de lucru este gra­tuită”, informează Mihaela Breaz, mana­gerul acestui proiect.
Atelierul de lucru „Cum să echilibrezi o viaţă de familie intensă cu conducerea unei afaceri” se va desfășura în perioada 28-29 ianuarie 2015, în intervalul orar 16,30-19,30. Pe parcursul a celor şase ore vor fi prezentate instrumente prin care participantele pot să-și identifice abilitățile, aptitudinile și atitudinile pentru a conduce o afacere, precum și elemente care să ajute în echilibrarea vieții de familie cu conducerea afacerii.
Informații suplimentare și înscrieri – la adresa de e-mail [email protected] sau la tel./fax 0257.253.757 de luni până vineri, între orele 10,00 – 12:00; persoană de contact – Marius Cojocariu. Data limită de înscriere este 26 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.