Arădenii care doresc să-și îmbunătățească vocea și dicția sunt așteptați vineri, 23 martie 2018, de la ora 18.00, la „Sala Centenar” din cadrul Bibliotecii Jude­țene „Alexandru D. Xenopol” Arad.
Atelierul va dura două ore și treizeci de minute și va cuprinde exerciții practice de îmbunătățire a vocii și a dicției facilitate de Andrei Țigănaș, om de radio și trainer de dicție.
„Vom lucra la cele mai comune cinci pârghii care te ajută să transmiți încredere și simpatie atunci când comunici «unu la unu» sau în public. Atelierul va cuprinde exerciții practice în echipă, iar rolul meu va fi să ilustrez metode simple care te ajută să fii mai convingător într-o discuție, negociere sau prezentare. Evenimentul li se adresează deopo­- trivă celor care au nevoie de competențe oratorice în mun-ca lor de zi cu zi și celor care vor să-și controleze mai bine emoțiile și vocea indiferent de context” spune Andrei Țigănaș, autorul atelierului.
Biblioteca Județeană Arad este partener în organizarea evenimentului
Atelierul de voce, dicție și oratorie este organizat în parte­neriat cu Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad și li se adresează în mod deosebit managerilor, antreprenorilor, oamenilor de vânzări, trainerilor. Programul atelierului este însă valoros pentru toți cei care, indiferent de profesie, sunt inte­resați de leadership și de arta influențării. „Ne bucurăm că putem să găzduim și să susținem un asemenea atelier. Ca instituție de cultură suntem interesați și de ceea ce înseamnă dezvoltarea personală în comunitatea ară­- deană. Consider oratoria ca o parte a culturii, un element căruia trebuie să îi acordăm mai multă atenție” a precizat Florin Coita, PR în cadrul Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad.
Andrei 2Andrei Țigănaș este om de comunicare: fost jurnalist radio, cadru didactic și proaspăt antreprenor.
A prezentat știri la Radio Guerrilla, Radio România Cluj, a colaborat cu Pro TV și a fost cadru didactic asociat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.
În prezent este coach de dic­ție și președintele International Advertising Association – Young Professionals Cluj, comunitatea locală de tineri profesioniști în comunicare și marketing.
În anul 2016 a lansat primul program online din România cu exerciții de dicție, voce și oratorie.
Andrei Ţigănaş s-a născut și a copilărit la Arad, unde a absolvit Colegiul Național „Moise Nicoară”. De 13 ani locuiește și profesează în Cluj-Napoca.
Intrarea la atelier este liberă.

Recomandările redacției