Foto Clubul Arad va susține pentru absolvenții de liceu, după cum știm deja, în fiecare săptămână a lunii, ateliere de specializare în arta fotografică, în sălile „Astra” și „Centenar” ale Bibliotecii Județene arădene, între orele 17.00 – 21.00. Datele și locațiile atelierelor foto, pentru întreagă lună, sunt următoarele: 11 iulie – sala „Centenar”, 18 iulie – sala „Astra”, 24 iulie – sala „Astra”.
Președintele Foto Clubului Arad, Mircea Boran mai are în vedere un viitor posibil program de vară, începând cu data de 16 iulie 2018 și până în 31 iulie. Programul va fi gândit ca adevărate lecții teoretice și practice pentru copiii arădeni. Atelierele se vor adresa în
primul rând celor cu vârste cuprinse între 11 – 14 ani urmând ca, în măsura în care vor exista doritori de vârste mai mari, să se formeze noi echipe de lucru.
Dorința organizatorului este ca frecvența cursurilor de fotografie să fie de cel puțin două întâlniri de câte două ore pe săptămână.
Intenția proiectului este să creeze un program de vacanță educativ – recreativ pentru tinerii amatori de fotografie și evident să pregătească o nouă generație de fotografi arădeni în arta care cucerește tot mai mulți adepți.
(G.A.)

Recomandările redacției