cupidon_400x400“Atenție!Cupidon lovește” cu surprize la Galleria Arad! În luna îndrăgostiților, Galleria Arad îi recompensează pe toți cei îndrăgostiți de a face cumpărături în magazinele din incinta mall-ului!
În intervalul 10-16 februarie arădenii ce fac cumpărături de minimum 100 de lei în oricare dintre magazinele din Galleria Arad sau de minimum 200 de lei din Cora, beneficiază de vouchere de cumpărături valorice de 25, 50, 75 sau 100 de lei.
[blocktext align=”right”]Regulamentul campaniei poate fi consultat la infodesk-ul mall-ului și online pe site-ul www.arad. galleriamall.ro, respectiv pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/GalleriaArad/.[/blocktext]

Procedura e simplă: faceți cumpărături din Galleria Arad, în perioada 10-16 februarie, ținând cont de un aspect – valoarea cumulată a cumpărăturilor de minimum 100 de lei (200 lei de la Cora) să se regăseasca pe cel mult două bonuri fiscale! În aceeași zi vă prezentați cu bonul sau bonurile fiscale la info-point-ul mall-ului regăsit la etajul II și extrageți un plic cu voucherul câștigător. Toate voucherele pot fi valorificate până în 28 februarie în magazinele Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear și adidas.

Galleria Arad continuă campaniile de recompensare a clienților noștri. Cu atât mai mult, ținând cont de perioada în care îndrăgostiții vor să își surprindă partenerii de viață prin diverse atenții, Galleria Arad răspunde doleanțelor lor, atât cu o ofertă variată de produse precum și cu șansa de a cumpăra mai mult, cu bani mai puțini din firmele de renume, consacrate la nivel internațional, regăsite în mall. Lansăm așadar o provocare tuturor celor care iubesc de a surprinde și de a se lăsa surprinși plăcut în Galleria Arad, afirmă Judit Antal, PR & Events Manager.

Recomandările redacției