Atenție pensionari și asigurați: CJP recomandă doar corespondența

0
328

Cererile de deschidere a drepturilor de pensie se vor realiza numai telefonic. Arădenii care vor să intre la pensie trebuie să cunoască noile reguli în activitatea Casei Județene de Pensii, pe fondul măsurilor de limitare a extinderii coronavirus.

Astfel, ținându-se cont de decretarea stării de urgență, din 18 martie, operațiunea de înregistrare a cererilor de deschidere a drepturilor de pensie se va realiza telefonic.

„Adeverințele care atesta continuarea studiilor de către copii urmași care împlinesc vârsta de 16 ani se vor prezenta in termen de 30 zile de la data expirării stării de urgenta. Plata pensiei de urmaș se va face fara a fi necesara prezentarea acestei dovezi“, a spus Mihaela Vasil, directorul Casei Juețene de Pensii Arad.

Directorul executiv al Casei judeţene de pensii Arad vine cu rugămintea ca persoanele vulnerabile sa evite deplasarea la sediul Casei Județene de Pensii Arad si sa  depună orice solicitare prin posta  sau pe adresa de e-mail.

Numerele de telefon disponibile sunt: 0257-281320, 0257-281345 iar adresele de mail sunt: pensii.arad@cnpp.ro și loredana.szatmari@cnpp.ro

Comunicarea ulterioară a numărului de înregistrare se va efectua prin telefon/e-mail, iar persoanele vor fi anunțate când sa depună la sediul Casei Județene de Pensii Arad, in plic sigilat, documentația necesara stabilirii drepturilor de pensie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.