Trăim într-o lume în care, din păcate, nu știi la ce să te aștepți de la omul de lângă tine. Observăm zilnic în oraș oameni ai străzii cât se poate de agasanți sau chiar agresivi. Iar cazurile de acest fel au devenit tot mai dese în ultima vreme. Este șiîntâmplarea prin care a trecut zilele trecute o arădeancă, eveniment ce putea fi unul tragic pentru femeie.

Teodora șocată de ceea ce I s-a întâmplat a povestit pe rețelele de socializare toată întâmplarea, în speranța că cineva va lua măsuri, pentru a prevenii astfel de evenimente. Povestea e una de scenariu de film de groază. O femeie, posibil om al străzii, statea la semafor și încerca să împingă oamenii în fața mașinilor ce treceau în viteză. Arădeanca a avut noroc. Însă ne îngozim la gândul de ce se putea întâmpla dacă în locul femeii era un copil sau un om în vârstă care nu avea anumite reflexe de apărare. Iată povestea Teodorei:

,,Unde ne îndreptăm Dumnezeule mare???

Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul

Să aveți mare grijă la”doamna” din poza care nu e în mințile ei!

Stai liniștit la semafor și se trezește o nebuna, care nu ar trebui sa fie pe strada, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, sa te împingă in drum, când mașinile trec cu viteza…

Cineva a avut grija de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini

Bine că nu a fost și copilul cu mine

Ce sa mai zic de spiritul civic?

Așa că ochii în 4, că nu știi de unde vin”

Foto: Azi în Arad( Teodora)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției