Atenție șoferi: CNAIR a montat camere noi pentru controlul rovinietei

0
673

Șoferii sunt puși în gardă să fie mai atenți decât au fost până acum. Camerele pentru rovinietă pot fi spaimă pentru cei care nu au plătit taxa de drum.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și-a extins, la mijlocul săptămânii trecute, rețeaua de camere video de pe drumurile țării.

Astfel, rețeaua CNAIR a ajuns la 82 de camere de supraveghere amplasate pe toată întinderea țării, prin intermediul cărora vor fi înregistrate mașinile care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), cu scopul sancționării cu amendă contravențională.

Punctele de control care au fost puse în funcțiune în data de 3 iulie 2019, sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Bechet, Cenad, Giurgiu, Lungă, Nădlac II (Autostrada A1), Negru Vodă, Ostrov și Porțile de Fier I.

Adresăm conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi valabilitatea rovinietei“, spun cei de CNAIR.

Pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispozitia acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (n.a sectiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.