Atenție, șoferi! Poliția Rutieră scoate toate radarele pe străzi

0
665

UPDATE2:  În prima parte a zilei, în cadrul acțiunii „Speed Marathon”, desfășurată sub egida T.I.S.P.O.L., polițiștii au aplicat 98 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 26.440 de lei, din care: nerespectarea regimului legal de viteză – 37; lipsa centurii de siguranță – 21; utilizarea telefonului mobil – 2; bicicliști sancționați – 4; alte abateri – 33. Au fost 7 reținute permise de conducere, din care: viteză – 1; nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului – 4; neacordare prioritate pietoni – 2.

O tânăra de 25 ani din Arad a condus un autoturism pe  Bulevardul Nicolae Titulescu cu viteza de 103 km/h, fiindu-i reținut permisul de conducere pt 90 zile. De asemenea, a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei. Un bărbat de 66 ani din județul Bihor a condus un autoturism pe Bulevardul Nicolae Titulescu cu viteza de 82 km/h. De asemenea nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 30 zile. De asemenea, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 1.450 lei.

 

UPDATE: Echipajele de Rutieră sunt poziționate astfel: Bd. Nicolae Titulescu, Calea Timișoarei, strada Cocorilor, strada Banu Mărăcine, Bd. Revoluției. Vor fi sancționate toate încălcările prevederilor legislației rutiere.

 

În data de 3 aprilie a.c., polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene acționează simultan pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Acțiunea, denumită „Speed Marathon”, vizează reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei iar Poliția Rutieră va acționa pe principalele drumuri din țara noastră.

În România, controalele se vor desfășura în toată țara, pe parcursul zilei de astăzi. Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.