Atenție șomeri: AJOFM anunță noile burse de muncă

0
657

După Bursa Muncii dedicată femeilor, organizată la finele acestei săptămâni, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă anunță următoarele acțiuni. Șomerii arădeni vor avea ocazia să intre în contact cu angajatori din județ, la Bursa Generală ce se va desfășura luna viitoare.

Astfel, în data de 12 aprilie 2019 va fi organizată „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei scop principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

„La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților econmici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate“, a susținut Marinel Henteș, directorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Arad.

Pe 18 octombrie va avea loc „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” dedicată tinerilor absolvenţi, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.