Prima fază a campionatului județean de futsal s-a încheiat, duminică, odată cu „zona” de la Șagu. Teoretic, divizionarele patru erau favorite, însă nu s-au prezentat cu tot ceea ce au avut mai bun la dispoziție și surpriza a fost posibilă în cele din urmă. Dar, până la acolo să vedem ce s-a întâmplat în cifre duminică, la fluierul lui Sebastian Mako și Sergiu Mona, supervizați de Leontin Buda.
111

 

 

 

 

 

 

Clasamente
222

 

 

 

 

 

 

 

Jocuri de clasament
333Au profitat de „garniturile” secunde ale Zăbraniului și Mailatului și… nervii Săvârșinului
Finalistele s-au întâlnit și în grupe și meciul a avut aceeași câștigătoare. După 2-1, Athletico Vinga și-a adjudecat finala cu 5-2 în fața Săvârșinului, după reușitele semnate Bozga 2, Ungureanu 2 și Niszter, în timp ce pentru echipa învinsă au înscris Herbei și Marc. Formația de pe Mureș a avut de comentat și la adresa arbitrilor, iar ca formă de protest a și trimis pe parchet mai mulți juniori. În fine, Athletico Vinga, în formula: Pavel Negru – Gheorghe Drăgulescu, Mădălin Dragoș, Sergiu Rosuș, Radu Niszter, Ovidiu Bozga, Andrei Luncan, Ștefan Ungureanu, Daniel Butariu, Călin Antin, e ultima formație calificată în finala campionatului județean de fotbal în sală ce va avea loc duminica viitoare. „Sincer, nu ne așteptam să ajungem la turneul final. Dar, când am văzut că Mailat a venit cu copiii, Zăbrani cu colegii noștri de la Liga a VI-a, am rea­lizat că nu avem adversari atât de puternici. Nici Săvârșinul nu a fost de speriat și la ei s-a întinerit mult lotul și nu au reușit să ne bată nici în grupă. În finală, poate adversarii meritau mai mult, a fost un meci pe muchie de cuțit, a fost la un moment dat 1-1 după ce noi am
deschis scorul. Apoi la 2-1, antrenorul lor s-a supărat și a făcut mai multe schimbări în echipă și noi ne-am distanțat. Asta a fost astăzi, ne bucurăm că mergem la faza finală, vom încerca să avem lotul mai numeros ca să putem face și schimbări mai bune. Sigur, nu ne putem propune lucruri prea mari, dar dacă prindem semifinalele ar fi foarte bine”, spune Ramiro Verșan, antrenorul grupării din Vinga.

Recomandările redacției